הפלות חוזרות- כיצד נכון להמשיך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/06/2017 | 18:25 | מאת: ימית

בת 39 וחצי. ללא ילדים. הזרעה ראשונה במרץ- ההריון נקלט. בשבוע שישי הפלה נדחית לאחר שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 5. הזרעה שנייה ביוני- ההריון נקלט. בטא מקסימלית 48 ואז נפל (כימי). יצוין כי למעט לוטרזול, ללא כל הורמונים בטיפולים. 1.איזה בדיקות נכון לעשות בשלב זה על מנת לברר הסיבות להפלות? 2.האם לאור הגיל נכון לעבור לטיפולי ivf או להמשיך בהזרעות?

הי ימית זו שאלה גדולה לפורום כי יש מכלול דברים שצריך לקחת בחשבון בשל הגיל שלך. יש מרפאות ייעודיות להפלות חוזרות בבתי החולים השונים (הידועה שבהן בשיבא). הגישות שונות ומגוונות . אישית למרות העדר אינדיקציה ברורה הייתי שולחת לך ברור APLA ועוברת לרופא פריון על מנת להחליט על המעבר ל IVF- אם כי שוב לא בטוח שאת עומדת בקריטריונים ה"יבשים" למעבר. אל תתמהמהי בלגשת לרופא פריון בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה