כאבי בטן חזקים בשבוע 8 פלוס 3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/06/2017 | 21:39 | מאת: מרים

שלום רב, היום בצהריים התחילו לי כאבי בטן חזקים (הרגשה כאילו ניפחו לי את הבטן) וזה נמשך עד עכשיו, כלומר כבר כמה שעות טובות. מעבר לזה הרגשתי רק טיפה חולשה. האם זה הגיוני לשלב זה של ההריון? האם כדאי ללכת מחר לרופא נשים? (אציין שנעשה אולטרסאונד והרופא אמר שיש דופק) תודה מראש!

הי מרים בד"כ בשבועות ראשונים יש כאבים הדומים מאוד לכאבי מחזור ותחושת נפיחות. אם זה לא חולף או מחמיר גשי להיבדק ליתר בטחון בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה