טריפל איקס - הישנות התסמונת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/05/2017 | 08:28 | מאת: ש.ס

שלום, בהריון מתרומת ביצית התגלה במי שפיר טריפל איקס. החלטנו לבצע הפלה. נשארו לנו עוברים מוקפאים מאותה אם. מה הסיכון להישנות התיסמונת? האם מבצעים PGD במקרים כאלו ובעוברים מתרומת ביצית? תודה

שלום ראשית מצטערת לשמוע. בעיקרון הסיכוי גבוה יותר מבאוכלוסיה הכללית אך קשה לי להעריך את הסיכון המדויק. ייתכן וישנה בעיה בתורמת ואז הסיכון גבוה משמעותית או שזה ממצא מקרי. זה מצריך בדיקה מפורטת. תצטרכי לעבור ייעוץ גנטי סדור לפני המשך הטיפולים בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה