בחילות וכאבים בקיבה - לוקחת דיקלקטין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/03/2017 | 19:19 | מאת: ר.פ

שלום רב, אני בשבוע 9 להריון והוחמרו הבחילות, אי לכך ביקשתי והרופא רשם לי דיקלקטין. האם יכול להיות שבעקבות הבחילות יש לי כאבים בקיבה, ולפעמים אפילו צריבה חזקה?.. האם זה קשור?.. או שצריכה לראות גסטרו?.. תודה רבה!

27/03/2017 | 20:43 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום לך במידה והצריבה התחילה בסמוך להופעת הבחילות יתכן מאד והן קשורות למרות שבדכ אנחנו רואים הצרבת לקראת סוף ההריון אפשר לנסות טיפול בתכשירים שונים לצרבת כמו רנה/טאמס שלא צריכים מרשם רופא במידה וטיפול ראשוני לא עוזר בהחלט צריך בירור יותר מקיף של גאסטרו בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה