לידה רגילה אחרי קיסרי חירום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/03/2017 | 12:18 | מאת: לייה

שלום לצוות בהריון 2 , בהריון הראשון סיימתי בקיסרי חירום לאחר וואקום שלא צלח , אך הרופא אמר שהוואקום כנראה לא יצליח אבל רוצים לנסות. הראש של ביתי לא ירד בכלל למטה , המיילדת אמרה לי יום אחרי שהיא חושבת שיש לי אגן צר ולא אוכל ללדת בלידה רגילה , אך בסיכום שהזמנתי מהבית חולים לא כתוב כלום על אגן צר , איך אפשר לאבחן אגן צר שאדע אם יכולה ללדת רגיל?

27/03/2017 | 14:16 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום איינה אם הראש היה גבוה יתכן בהחלט שהגורם אגן צר את יכולה להזמין את תיק האישפוז שלך ולעבור עליו עם הרופא שלך ולהחליט בהתאם בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה