הורמון hcgb גבוה שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/02/2017 | 13:35 | מאת: הריון ראשון

שלום רב אני בת 28, בשבוע 13+3 להריון ראשון. קיבלתי תוצאות של סקר שליש ראשון כאשר: PAPP 1.18 HCGB 4.09 שקיפות עורפית 1.1 מ״מ הסיכון המחושב יצא 1:2012 שאלה ראשונה- בשבוע 5 פלוס 4 נצפו שני שקי הריון. ומאוחר יותר במהלך שבוע 6 נצפה עובר יחיד עם דופק, ונצפו גם שאריות של השק הקודם. האם דבר זה משפיע על התוצאות שקיבלתי?? שאלה שניה - מה הייתם ממליצים לעשות במקרה שלי? תודה רבה

07/03/2017 | 16:00 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום לך לפי הנחיות משרד הבריאות את אמורה לבצע הסקר השני בכל מקרה רק בדיקת דיקור מי שפיר וצ׳יפ מוודא שאין בעיות כרומוזומליות בהצלחה

07/03/2017 | 17:18 | מאת: שואלת

תודה על התשובה. אחדד מעט- האם יש קשר בין הורמון hcgb גבוה לבין דימומים בתחילת הריון / הריון שהתחיל כמרובה עוברים? תודה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה