רירית לא סדירה 10 מ"מ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/01/2017 | 19:06 | מאת: אלמונית

שלום, אני ילדתי בלידה שקטה לאחר מוות תוך רחמי (שבוע 27). 3 שבועות לאחר הלידה הלכתי לבדיקה שגרתית אצל הרופאת נשים היא אמרה שיש משהו ברחם שצריך להוציא והפנתה אותי עם טופס למיון. ניגשתי למיון שם ראה אותי רופא ואמר שאכן נראה כי הרחם לא חזר לגודלו וביקש שאקבע תור עתידי לאולטראסאונד נוסף שלאחריו יקבע תור לאנדוסקופיה ניתוחית. הוא ציין בפניי שאין זרימות ואין זיהום במה שהוא רואה ברחם. השאלה שלי היא: 1.האם זה יהיה מסוכן לחכות למחזור (כדי שהטבע יעשה את שלו) ? 2.האם בכלל יש טעם - או- שאם זה לא יצא עד עכשיו אז רוב הסיכויים שזה לא יצא ללא התערבות? אודה לתשבותכם

11/01/2017 | 22:47 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

צר לי על מה שעברת הערכה נכונה של תוכן הרחם חייבת להיות אחרי וסת וההמתנה לוסת לא מסכנת אותך בשום דרך. רוב הסיכויים שגם אם יש שארית קטנה היא תצא. להיכנס לרחם בסמוך ללידה מעלה סיכונים לפגיעה בו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה