מיילדת צמודה בהריון טבעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/12/2016 | 12:17 | מאת: זויה

שלום רב. אני עכשיו בשבוע 36 להריון. זה הריון שני. אך הראשון הסתיים בלידה שקטה בשבוע 34 בבית חולים הלל יפה.(גם כן לידה רגילה ללא אפידורל). מאז יש לי גם טראומה גם חרדות קשות. בנתיים הכל בסדר. אני מעוניינת בלידה טבעית גם באותו בית חולים, ללא אפידורל או כל התערבות רפואית אחרת. (כמובן אם לא יהיו סיבוחים בלידה). אך הייתי רוצה לקבל המלצה על מיילדת בעלת ניסיון בלידות טבעיות, שתוכל להיות איתי במהלך כל הלידה (אפילו אם זה דורש תשלום נוסף נפרד עבור שרות שכזה - זה לא בעיה). לפי מה שהבנתי בהלל יפה אסור להביא איתי ללידה מיילדת פרטית. אז מה עושים במקרה שלי? מה תמליצו לי לעשות? תודה מראש.

09/01/2017 | 15:14 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

צר לי לשמוע על החוויה הקשה שעברת אך לצערי אי אפשר להביא מילדת מהחוץ וגם אי אפשר לבחור מילדת מראש כן אפשר להביא דולה שתתמוך בך מבחוץ ואפשר לנסות כשמגיעים להעלות את הסיפור שלך ולבקש מילדת שיותר תומכת בלידה טבעית המון בהצלחה לחוויה טובה ומחזקת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה