דם בשתן

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

01/05/2007 | 12:35 | מאת: אייל

רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה של דם בשתן בבדיקת שתן שביצעתי היה רשום - erythrocytes -u-strip -10 האם זה יכול להיות בגלל היצרות בשופכה ? שכחתי לציין שביצעתי גם תרבית שתן ובתשובה היה רשום-צמחו סוגי חיידקים שונים וצמיחה מעורבת מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה היית ממליץ לי לעשות?

01/05/2007 | 19:44 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

אייל שלום ראה תשובתי בפורום מחלות הערמונית. לא נראה שיש קשר ישיר עם היצרות בשופכה, אלא אם כן הבדיקה נעשתה לאחר הרחבת השופכה , או כאשר עקב חוסר התרוקנות טובה יש דלקת בשתן. ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית