המשך מידע לדר אריאל מרבקה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/04/2007 | 15:37 | מאת: רבקה

PSA 12.3 RT-5 LT-5 in one of the fragments a focus of prostatic adenocarcinoma gleason 6 the diagnosis of carcinoma is sopported by the negative staining of the basal cells,using antibodies ck-903 AND p-63 left sid bening prostatic tissue. conclusion:prostatic adenocacinoma in 1 of 10 fragmentts of right side involving about 5% of the specimen submitted. מקווה שאכן מידע זה יסייע לתשובה בהירה וברורה יותרץ כמו כן אעשה מאמצים כבירים לשכנע את בעלי להגיע למפגש ביום רביעי

22/04/2007 | 19:39 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לרבקה שלום עכשיו את כותבת בצורה הרבה יותר ברורה. כאשר PSA 12.3 זה עוד יותר מחזק את דעתי שאת חייבת להתיעץ תחילה עם אונקולוג טוב, שיבדוק היטב את נושא קשריות הלימפה. לפעמים ה- CT מטעה בנושא הזה. אם באמת יש קשריות לימפה מוגדלות הטיפול הטוב לפי דעתי הוא טיפול משולב הורמונלי + הקרנות ולאו דווקא ניתוח. הרופא האונקולוג יכול לפי הצורך להתייעץ עם רופא רנטגנולוג אם באמת יש קשריות לימפה מוגדלות. שוב , אל תמהרו לעשות כלום לפני התייעצויות נוספות, כדי להיות בטוחים שהוא מקבל את הטיפול הטוב ביותר. ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית