ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

04/03/2014 | 21:22 | מאת: שרונה

אבי בן 65 בזמן האחרון סובל ממתן שתן בתכיפות גבוהה. לפי בדיקת האולטראסאונד גילו לו סעיף 3 ס"מ בשלפוחית השתן והיום אחרי ביקור אצל אורולוג נאמר לו שיש לו ערמונית מוגדלת. והוא שלח אותו לבדיקת דם ושתן. אשמח לדעת מה התסמינים האלה מראים.

שלום רב, סעיף בשלפוחית זו וריאציה אנטומית שלא בהכרח בעלת משמעות. ערמונית מוגדלת בהחלט יכולה לגרום לתכיפות במתן שתן ובד"כ מטופלת תרופתית תחילה. רק אם זה לא עוזר אז שוקלים פרוצדורה כירורגית. בכל מקרה ממצאים אלו אינם קשורים לממאירות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית