בדיקות אפשריות של ערמונית ללא ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

18/08/2013 | 16:00 | מאת: סימון

במצב של פי אס אי 6 וערמונית מוגדלת בבדיקה ידנית , US של הכליות וכיס שתן ללא ממצא חשוד מלבד כמה ציסטות האם יש בדיקות אחרות לערמונית מלבד ביופסיה? (גם בדיקות יקרות) מתי חייבים לעשות ביופסיה?

לא תמיד חייבים לעשות ביופסיה עם psa של 6 אפשר להכנס למעקב למשך מספר חודשים ולראות מגמה. ישנה גם אפשרות לעשות MRI עם סליל אנדטרקטלי ולקבל אינדיקציה נוספת לגבי האפשרות לממאירות עדיין ביופסיה הינה הבדיקה האולטימטיבית לאבחון הממאירות בברכה דר ברגר

23/08/2013 | 00:43 | מאת: סימון

תודה על הפרספקטיבה

מנהל פורום סרטן הערמונית