דם בזרע

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

15/07/2013 | 09:47 | מאת: יוסי

הי, לפני כחצי שנה מצאו אצלי מיקרוהמטוריה, גם בבדיקות חוזרות. מאז לפני כחודש וחצי יש לי גם דם בזרע. הבדיקות הבאות היו תקינות: ציסטוסקופיה, שתן לציטולוגיה, CT של דרכי שתן, ערמונית, כבד... למעט ציסטה של כסנטימטר בכבד. 1. מה צריך להיות המשך הבירור? רופא בביח מאיר אמר שמבחינתו הכל תקין. 2. אשמח אם אפשר גם לקבל המלצה למספר רופאים שמתאימים להמשך בירור הבעיה שלי, או דרך האתר או מאיל.

יוסי שלום, האמת שמדובר באמת בבעיה אורולוגית. לא אוכל להמליץ על רופא ספציפי בפורום אך בהחלט הייתי מבקש דעה נוספת.

מנהל פורום סרטן הערמונית