אי תפקוד מיני בסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/04/2007 | 21:37 | מאת: יעל

לד"ר אריאלי היקר, תודה על שפתחת אתר חדש במקום הקודם שחובל. האתר מאד עוזר לבני המשפחה של האדם שחלה כמו לאדם עצמו. ולשאלתי: בעלי מקבל כדורי ANDROCURE כטיפול לסרטן הערמונית עם גרורות בעצמות. וכן זריקה של LUCILIN פעם ב 3 חדשים. הכדורים גרמו לירידה בתפקוד המיני לגמרי. האם מותר לקחת ויאגרה?ואם כן מה המינון המומלץ? האם זה ישפיע?האם זה יכול להזיק? אנא תשובתך. בעלי בן 70 ועד למחלה לא היו כמעט בעיות בתפקוד מיני . בעלי הוא אדם שהיה יחסית בריא עד פרוץ המחלה. התייעצתי עם רופא המשפחה ומצידו אין מניעה לכך. מחכה לתשובתך

10/04/2007 | 00:21 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליעל שלום אין עקרונית מניעה לטיפול ב-3 התרופות : ויאגרה, לויטרה, סיאליס ( כמובן אם אין מניעה מסיבה אחרת כמו טיפול בניטרטים וכו'). הגבי ההצלחה , רק לאחר שתתנסו תדעו. יש כמובן בעיה גם עם ירידה בחשק המיני ( חימוד, ליבידו). יש גם אפשרות לשקול דברים נוספים כמו מכשיר ואקום או הזרקות עצמיות ( או בעזרתך) לאבר המין . לילה טוב, ד"ר אריאלי

מנהל פורום סרטן הערמונית