PSA לאחר חצי שנה מסיום מהקרנות וטיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/09/2020 | 18:08 | מאת: חיים

לפני חצי שנה סיימתי טפול הורמונלי והקרנות כל הזמן התוצאה הייתה 0.008 והיום התוצאה הייתה 0.02 האם יש משמעות לעליה הזו

אינני יודע לאמר. האם הבדיקה בוצעה באותה מעבדה? בכל מקרה אין לך הרבה מה לעשות במצב זה חוץ מאשר ביצוע בדיקת PSA חוזרת וטסטוסטרון בעוד 3 חודשים. חשוב מאד מעכשיו ואילך להוסיף בדיקת טסטוסטרון בדם כל פעם. זאת עקב האפשרות שאנו רואים עלית PSA לאחר שהטסטוסטרון עלה קודם. אבל אם לא נמדוד לא נדע. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית