ערמונית פענוח תוצאה של בדיקת mri שאבא שלי עשה הוא בן 71 כיום

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/08/2020 | 21:08 | מאת: אילנה

אבא שלי עשה mri בעקבות psa גבוה יכול לעזור לי לפענח תשובות של הבדיקה שעשה בהדסה בירושלים כדי שלא אדאג עד שילך לרופא האורולוג שלו צירפתי את התוצאות של בדיקת האם אר אי אודה לתשובתכם המהירה לכך תודה רבה רבה ואם יש טיפול למה שיצא בתוצאות הבדיקה הזו אגב יש לו בעיות בשתן מגיל 25 היום הוא בן 71 היה עליות וירידות של psa

אני חושב שישנה בעיה טכנית עם מסמכים שמעלים כאן. אני לא רואה שום מסמך וזו לא בפעם הראשונה בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית