סרטן ערמונית ללא גרורות (כנראה) אחרי בדיקת PSMA באיכילוב

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

07/05/2020 | 17:24 | מאת: אריק

שלום, בעקבות התוצאה הנ"ל קבעתי תור לאורולוג קופ"ח שהפנה אותי בהתחלה לבדיקת MRI ואח"כ לביופסית פיוז'ן, שבעקבותיה עברתי PET/CT. האם זה הגיוני, או כדאי לפנות ישר לאונקולוג של קופת החולים?

09/05/2020 | 10:11 | מאת: אריק

אולי שאלתי לא ברורה. אני שואל אם בשלב הזה זה הגיוני לחזור ולהתייעץ עם האורולוג, או שכדאי לפנות לאונקולוג? אגב, כל אונקולוג, או רק אונקולוג שמתמחה בגידולים אורולוגיים? תודה מראש

כדאי מאד שאונקולוג יהיה בתמונה. רצוי מאד אונקולוג מומחה בתחום האורולוגי בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית