פי אס איי לאחר ניתוח רובוטי לכריתת ערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

10/02/2020 | 19:27 | מאת: אבי בן שלום

שלום אני בן 65 נותחתי לפני כ-6 שבועות ניתוח רובוטי לכריתת ערמונית, לפני הניתוח פי אס איי 8 גליסון 3+3. בבדיקות דם 6 שבועות אחר הניתוח פי אס איי 0.08. למיטב ידיעתי פי אס איי צריך להיות פחות מ-0.02. האם במצב שכזה (פי אס איי 0.08) ברור שהניתוח נכשל והאם זה ברור שאני זקוק להמשך טיפול בהקרנות?

ישנה סבירות מסויימת אבל הייתי ממתין עוד חודש ובכל מקרה, כנראה שמדובר בממאירות בדרגה נמוכה ככה שמצבך טוב בכל מקרה. רק צריך לבצע את הפעולות הנכונות בהמשך בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית