תוצאות בדיקת psa ו psa ratio

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

02/12/2019 | 21:38 | מאת: תומר

היי, ביצעתי היום בדיקת דם ותוצאות ה psa היו 4.24 וה psa ratio 0.07. התוצאות מאד הלחיצו אותי אשמח לדעת מזה אומר. בן 37 הגעתי לאורולוג מאחר ואני סובל באופן כרוני מדלקת קלה בשתן (צריבה קלה) וריבוי שתן בעיקר בלילה קם מספר פעמים. תוצאות בדיקת השתן הראו שה leucocytes 25. אודה לתשובה / חוות דעת בנושא. תודה רבה

האמת שאני מבין את הלחץ שלך אבל בשלב זה לא הייתי עושה שוםם בירור פרט לטיפול בדלקת והמשך מעקב בלבד בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית