PSA קריאת תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/08/2019 | 17:49 | מאת: גלעד

בתוצאות ה PSA המגיעות מהקופה רואים 4 נתונים א טווח הנורמה השאלה היא האם כאשר כתוב משהו כגון ב 95 אחוז מהאוכלוסיה נמוך יותר וכו' האם במילה אוכלוסיה מתכוונים גם לילדים ולנשים? ב הנתון הכללי ג הנתון של ה FREE ד הנתון של האינדקס החולה הפשוט מבין פחות או יותר את הנתון הכללי אבל איך בדיוק קוראים את החופשי ואת האינדקס. וגם אם בטווח של מספר חודשים המספר הכללי מעט קטן ואילו החופשי והאינדקס מעט גדלו - האם ניתן לראות בכך מגמה חיובית? ומה טווח הנורמה בנתונים האלה של החופשי והאינדקס

את זה עוד לא שאלו אותי... האוכלוסיה - הכוונה לאוכלוסיית גברים בוגרים ומבוגרים בעניין האינדקס והחופשי, כמה שהחופשי נמוך יותר רמת החשד לשהPSA המוגבר מחשיד לממאירות. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית