לפני טיפול הורמונלי והקרנות לערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

26/06/2019 | 21:54 | מאת: אריה

שלום פרופ' ברגר אני לפני טיפול הורמונלי והקרנות לערמונית קבלתי שני מרשמים: 28 כדורים CASODEX 50 mg זריקה אחת לחצי שנה DECAPEPTYL DEPOT 22.5mg לאחר כמה זמן מתחילת לקיחת הכדורים עושים את הזריקה ? לאחר כמה זמן מהזריקה מתחילים בהקרנות ?

שלום רב, אני בדרך כלל מנחה את מטופליי לקחת את הכדורים שבוע ואז לעשות זריקה ולהשלים את כל 28 הכדורים. בעניין ההקרנות, מבחינתי, אין דחיפות ואפשר להתחיל בטווח זמן רחב בין חודש ועד 4 חודשים ואפילו יותר. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית