עלית ה-PSA אחרי טיפול בברכיתרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

20/01/2019 | 17:44 | מאת: מוטי

שלום ד"ר ברגר בהמשך לתשובתך , למרות גילי אני עוסק בספורט [רוכב אופניים] וכן בפעיליות "אחרות" ,שאלתי היא : 1.האם זריקות ההורמונים גורמות לאין אונות ? 2.האם הפסקה בזריקות מחזירות את האונות,או שזה בלתי הפיך ? 3.האם אין דרכים אחרות לטיפול כמו HIFU ? תודה על תשובותיך

זריקות הורמונאליות יכולות לגרום לאבדן חשק ואין אונות כי הן זריקות מסרסות הפסקה בזריקות יכולות להחזיר את האונות עם עליית רמת הטסטוסטרון בדם אם כי לא תמיד. אם היית פעיל אז יש לך סיכויים גבוהים יותר לחזור לפעילות יש דרכים אבל עליהם צריך לדון פנים אל פנים בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית