סרטן הערמונית אבקש תשובתך בבקשה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

10/01/2019 | 19:20 | מאת: יעל

שלום דר בעבר כתבתי פה בעלי בן 67 חולה בסרטן הערמונית הוא אחרי מ.אר.איי. תקין משמע אין גרורות היינו אצל האורולוג היום הוא מתעקש על pet ci ti כיוון שה פי.ס.אי הינו 161 ויש לו חשד שיש גרורות עם רמה כזו בעלי בסך הכל מרגיש טוב ביום יום הרופא אומר שזה לא שייך ורק אחרי ה pet ci ti הוא ידע איך להתקדם לדבריו זה נדיר שעם כזו רמה של פי.ס.אי אין גרורות ובינתיים אחרי הבדיקה יתחיל עם כדורים ואחר כך זריקות מה הסיכוי שאין גרורות אם האם.אר.אי תקין?

שלום רב, עם הPSA ברמה של 161 אז בהחלט חובה לבצע PET PSMA ואני מסכים לחלוטין עם האורולוג המטפל. הסיכויים למצוא גרורות גם עם MRI תקין הינו בהחלט גבוה. אנא עדכני בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית