רמות psa וטסטוסטרון לאחר קרינה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

07/01/2019 | 18:29 | מאת: ניר

תודה על תשובתך מיום 7 ינואר. ברור לי שיש צורך בפגישה עם רופא ואכן כזו נקבעה לי במחלקת המעקב של ביהח בו נעשו ההקרנות. עד לפגישה , וחשבתי שזה יעניין את החברים בפורום, אבקש לשמוע דעתך העקרונית , לא ספציפית לגבי, אודות 0.03 psa ובעיקר 0.8 טסטוסטרון מבחינת הצלחת הטיפול הקרינתי וההורמנלי ומה הצפי האופטימלי שאני יכול לייחל לו. תודה

שלום רב, מדובר במצב בו רמת הטסטוסטרון הינה ברמת סירוס וצפוי שהPSA ירד לרמה בלתי מדידה כפי שקורה כאן. לכן לא ניתן כעת להגיד משהו על הצלחת ההקרנות. נדע רק לאחר עליית הטסטוסטרון בחודשים לאחר כשתסיים את הזריקות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית