אביטרון - זייטיגה האם תמיד מועילים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/12/2018 | 18:02 | מאת: יעקב

שלום רב האם קיימת אופציה שהאביטרון או הזייטיגה מעוררים את התאים הסרטניים ומחריפים את המחלה תודה

שלום רב, תמיד קיימת האפשרות שבאופן מסוים תרופה כלשהי תעשה את ההפך ממה שהיא אמורה לעשות. במחלת הסרטן זה בדרך כלל קורה באופן עקיף כשהתרופה משתיקה חלק מהתאים וגורמת לתאים אחרים שאינם רגישים לתרופה להתפרץ ולגרום להתקדמות מחלה. יחד עם זאת, אנו מטפלים בתרופות מתוך הכרה שישנם סיכויים גבוהים יותר לרווח מהטיפול מאשר לנזק. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית