סרטן הערמונית תשובות פד סיטי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/04/2018 | 12:54 | מאת: אלי

אשמח לקבל יעוץ לגבי תשובת פד סיטי ערמונית ואת חומרת המצב סיכום : קליטה פתולוגית ממאירות ידועה בערמונית עדות לפיזור גרורתי נרחב בשלד,כמו כן פיזור גרורתי בלשד העצם קליטות מעט מוגברות בקשרי לימפה קטנים באגן ימין-תגובתיים או גרורות נוספים

תמיד בשאלות כאלה צריך קונטקסט אבל במקרה שלך די ברור לפי התשובה שיש לך סרטן ערמונית עם גרורות גרמיות. יחד עם זאת, אם זו תחילת המחלה שלך והיית בריא עד עכשיו אז בדרך כלל יש המון מה לעשות עם תוחלת חיים ארוכה ואיכות חיים טובה בברכה

12/04/2018 | 18:16 | מאת: אלי

כמו מה למשל.. כרגע מקבל זריקות חלבון כול שלושה חודשים כרגע קיבלתי את הזריקה השניה

מנהל פורום סרטן הערמונית