שימוש בתטספים תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

05/01/2018 | 21:14 | מאת: נתן

אבי בן 82 מקבל דאודארט. היו ל6 מספר פעמים עצירות שתן ואז קטטג ונגמל. יש לו סרטן התחלתי לא בטיפול רק במעקב. הפיאסאיי ירד מ14 ל3 בבדיקות כפי שרשות בתוצאות מעבדה. האם ליקופן 25מג יכול לעזור ? פרחי צבר? הרשת מלאה בכתבות על זה. או שאין לזה כל השפעה ברגע שלורחים דאודרט? אם כן מןמלץ אז האם יש תופעות לוואי כולל בין הדאורט לתוספים. תודה

אינני יודע כל כך לענות על שאלות אלה. יתכן שעוזר אך אין הוכחות מדעיות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית