מעקב תקופתי אחרי psa

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

31/12/2017 | 21:01 | מאת: ניר

בהמשך לתשובתך מיום 1.11.17 אבקש דעתך בנוגע לפרק הזמן שרצוי שיחלוף בין בדיקות psa - ניתוח הכריתה היה ב 22.08.17 ובדיקה אחרונה היתה ב 22.10.17 ועמדה על 0.08 ולאור המשך דליפה , אם כי מתונה ובשלבי שיפור, אני מעדיף לבצע עוד בדיקת psa בטרם אפנה להמשך ייעוץ אונקולוגי ואבקש לדעת מה המועד המומלץ לביצוע עוד בדיקה עדכנית תודה ושנה אזרחית בריאה וטובה

שלום רב, סליחה על הזמן שלקח לי לענות: בעיקרון הייתי מבצע בשלב זה בדיקה בפרקי זמן של 4-6 שבועות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית