תופעות לוואי בזייטיגה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

18/11/2017 | 12:34 | מאת: יעקב

שלום רב אני מבין שיש לך ניסיון עם טיפול בזייטיגה בעלון המצורף לתרופה יש רשימה לא מבוטלת של תופעות לוואי אודה לך אם תוכל לפרט את תופעות הלוואי השכיחות בטיפול בזייטיגה בהם נתקלת בקרב המטופלים שלך תודה

שלום רב, תופעות הלוואי העיקרית שבאות עם הטיפול בזייטיגה: 1. יתר לחץ דם ולכן כדאי לבצע מעקב 2. בצקות בגפיים 3. עלית אנזימי כבד ושינויים בקליום (אשלגן) בדם פרט לכך, יכולות להיות כל מיני תופעות מגוונות מאד לא שכיחות אבל בסופו של עניין מדובר בתרופה בטוחה. חשוב כמובן להקפיד על טיפול בפרדניזון 5 או דקסמתזון 0.5 מ"ג במקביל בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית