התלבטות בין דקפפטיל או אליגרד

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

10/10/2017 | 19:26 | מאת: יעקב

לדר רענן ברגר שלום לאור חוות דעת די זהה של שני רופאים מומחים לגבי הטיפול בי אני מתלבט בין דקפפטיל לבין אליגרד מבדיקה שערכתי בגוגל לגבי הדקפפטיל והאליגרד הרי שבמרשמים עצמם תופעות הלוואי די זהות למרות שה -FDA בשנת 2010 ביקש להוסיף למרשם האליגרד שתתכן תופעת לוואי של בעיות לב דבר שמופיע גם במרשם של דקפפטיל אני מבין שדקפפטיל הינה תרופה די וותיקה וההתויות של משרד הבריאות הם מ 2007 ואילו האליגרד שהינה תרופת ננו ההתוויות הן משנת 2016 אני מבין שאין מספיק ניסיון עם האליגרד מאחר ומדובר בתרופת ננו ולכן הרבה רופאים מעדיפים את הדקפפטיל הידוע אשמח אם תאשר את מה שכתבתי או לחילופין תתקן אותי בברכה

מסכים בהחלט עם מה שכתבת אם כי באמת שלא צריכה להות שום בעיה עם אף אחת מהתרופות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית