תוצאות בדיקת psa מלפני מספר ימים

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

03/07/2017 | 17:17 | מאת: רוני

שלום רב רציתי לדעת משמעות בדיקת psaעם ערכים Psa כללי- 4.96 Psa free 0.62 Psa index 0.13 אציין שלפני שנה וחצי התוצאות היו Psa 4.1 Free0.7 ואינדקס 0.17 אציין שבבדיקה רקטאלית לפני כשנה וחצי הבדיקה היייתה תקינה

שלום רב, נתוני הPSA מחייבים בדיקת אורולוג. אורולוג צריך לבדוק אם הערמונית שלך מוגדלת או לא ואם יש ממצא חשוד וכמו כן תסמינים של דרכי השתן. לפי הנתונים הא צריך לקבל החלטה אם להמשיך מעקב בלבד או להפנותך לביופסיה בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית