your opinion propecia

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/04/2017 | 23:03 | מאת: טוביה

שלום בן 46 בריא , אוכל מאוזן ומקים אורח חיים תקין להערכתי.לא נוטל שום תרופות. נטלתי9 שנים פרופצייה בשל התקרחות גנטית הפסקתי ,( נטלתי דקל ננסי) חזר ההתקרחות. לפני חודש הרופא נתן שוב לא השתמשתי עדיין בעלון מצויין הגברת % סרטן הערמונית, אשמח להרחבה על קבוצות של משתמשים לשנים רבות, אבי חלה בקרסינומה , הוחדרו גרגרים רדיואקטיבים בגיל 68 ונותח בהצלחה. עלון החדש כן רשום שיש נטייה לדיכאון אשמח להרחבה מה עוד ידוע על התרופה מבחינת סיכונים גבוהים, היום אניחושב פעמיים אם לנטול תרופה לצורך קוסמטי, אבל זאת התרופה שעוזרת לי לשיער תודה

שלום רב, אין בידיי אינפורמציה מהותית בעניין. מדובר בתרופה הקשורה למנגנונים הורמונאלים זכריים אז יתכן שישנה השפעה אך אין לי מידע עדכני מובהק שמקשר בין התרופה לבין סרטן הערמונית בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית