טיפול בסרטן ערמונית גרורתי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

06/03/2017 | 19:24 | מאת: משה

לפני 5 שנים עברתי טיפול ברכתרפיה. ערך הPSA ירד ל1.2 וכיום עומד על 8.16. בדיקת PET CT PSMA הראתה קליטה בשלפוחית הזרע מימין 9.7 (הערמונית ללא קליטת יתר בסמוך). אין לראות קליטת יתר בקשרי לימפה באגן וברטרופריטונאום ולא זוהה פיזור משני גרמי קולט ביתר. מה הטיפול המומלץ ומה סיכויי ההחלמה. תודה משה

שלום רב, אתה מתאר מצב של שארית מחלה בבלוטת הזרע ויתכן שניתן לבצע הקרנה ממוקדת למוקד המחלה לצורך כך עליך להגיע למכון קרינה שמתמחה בהקרנות ממוקדות לאזורים אלו. בברכה

07/03/2017 | 08:09 | מאת: תמשה

תודה על תשובתך. האם תוכל לתת לי אינפורמציה איזה מכונים מתעסקים בטיפול ממוקד כזה. תודה

מנהל פורום סרטן הערמונית