טיפול סרטן הערמונית עם גרורות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

12/02/2017 | 11:53 | מאת: ציונה

היי לבעלי יש סרטן הערמונית גלקסון 7-9 עם גרורות בבלוטת לימפה ועמוד שדרה L1 n מקבל כדורים ביקאלוטמיד ואמור לעשות זריקה אחרי שבועיים שאלתי האם הכדורים האלה הטובים שיש בשוק או שיש יותר טובים אפילו שלא בסל התרופות ומה הם אשמח לקבל תשובה ואיזה זריקה ביא הכי טובה ללא תופעות לוואי תודה

שלום רב, הכדורים בסדר גמור שאלתי היא אם הייתם בביקור אצל אונקולוג מומחה בתחום ואם עלתה האופציה של כימותרפיה בנוסף לזריקות ולכדורים בברכה

13/02/2017 | 12:36 | מאת: ציונה

היינו אצל רופא מומחה במרפאה פרטית ושם החליט לתת את הכדורים והזריקה כל שלשה חודשים ובעוד חודשיים להתחיל סידרת הקרנות של 5 שבועות כל יום עכשיו קיבלתי תשובה של מיפוי עצמות ומראה שיש גם בצלעות שמאל 8-10 שאלתי היא יש טיפול לגרורות? או שזה רק למתן את המחלה? יש סיכוי להבראה מגרורות? אני די חרדה ואין לי מושג תודה

מנהל פורום סרטן הערמונית