בטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/07/2013 | 22:32 | מאת: אבי

שלום רב. אני נמצא בבעיה.לפני כשנה נפגעתי בראש ללא איבוד הכרה.מאז אני סובל ממה שנקרא בשפה הרפואית-דיזינס.זו לא סחרחורת סיבובית אלא מצב בו לפעמים אתה מרגיש לפעמים ערפול חושים קל,חוסר שיווי משקל בצורה קלה,חוסר ריכוז,לא מפוקס כ"כ וכו..... יש לציין שאני עובד רגיל ומתפקד רגיל,המצב פשוט מקשה עליי ומטריד מאוד. עשיתי אין ספור של בדיקות מעמיקות מאוד ולא מצאו שום ממצא פיזיולוגי,לכן בסופו של דבר הפנו אותי לפסיכיאטר שקבע שיש לי הפרעת חרדה עקב המצב הנ"ל אבל גם הוא לא הצליח לקשור בדיוק את מה שעובר עליי מבחינת הדיזיזנס למצב הנפשי קיבלתי טיפול תרופתי שרק החמיר את המצב וכמובן שהפסקתי עם הטפול. יש לציין שבחצי שנה האחרונה גם התלוננתי שמצבי הנ"ל הוחמר. כשפניתי לעשות בטוח לחו"ל כמובן שסיפרתי את הנ"ל לפקידה והיא אמרה שהם לא כוללים סעיף נפשי בפוליסה שלהם ובמקרה שלי יכולים לקשור אם יקרה לי משהו בגלל הדיזינס בחו"ל למצב הנפשי גם אם לא הוכח שהדיזינס הוא בגלל מצב נפשי. מה עליי לעשות והיכן כדי לבטח את עצמי בצורה הטובה ביותר בהתאם למצבי המסובך הנ"ל???האם יש פתרון ביטוחי לבעייתי שכולל הרחבה למצב נפשי??? תודה אבי

שלום אבי, על מנת שאוכל לענות על שאלתך בצורה מלאה ולנסות להתאים מוצר ביטוח אפשרי, אשמח אם תציין מה תדירות ההתקפים ומה הטיפול הניתן בעת התקף. כמו כן, מה המשמעות של החמרת המצב בחצי שנה האחרונה - כיצד זה בא לידי ביטוי? תודה, רן

19/07/2013 | 19:16 | מאת: אבי

קודם כל תודה על תשובתך המהירה. אז ככה.אלו לא בדיוק התקפים אלא תחושות שאני מרגיש אותם ברובו של היום מהרגע שאני יוצא לעבודה עד כשאני חוזר הביתה ויושב לנוח ואז זה עובר בד"כ.למרות התחושות הללו אני מתפקד בסדר גמור כמו שציינתי,זה פשוט מטריד אותי וגורם לי לקשיי ריכוז וכו...כמו שציינתי לעיל.התחושות באות בעוצמות שונות-פעם חזק,פעם חלש ולפעמים יש הפסקות שאין לי בכלל. שום טיפול לא ניתן לי,כי לא מצאו אצלי למרות הבדיקות המרובות שעשיתי שום ממצא פיזיולוגי ולכן לא ניתן לי בעצם שום טיפול תרופתי ובכלל.כל הזמן מתזזים אותי מרופא לרופא ולא מוצאים כלום,לכן לבסוף הפנו אותי לפסיכיאטר שמצא שיש לי הפרעת חרדה בגלל שאני כל הזמן מתעסק בתחושות שלי וכל הזמן מוטרד מכך.בשום מקום לא רשום שאני סובל מהדיזינס עקב מצב נפשי,זאת אולי השערה של הרופאים כי הם לא מוצאים שום דבר פיזיולוגי. בקשר להחמרת מצב-הכוונה שאת התחושות אני מרגיש לעיתים יותר תכופות.הרופאה לא רשמה למה אלא רק ציינה את דברי ורשמה שיש החמרה לדבריי. אני בעצם מנסה למצוא חברה שתבטח אותי עם הרחבה בפוליסה על הדיזינס אבל שלא יקשרו את זה למצב נפשי,כי מצב נפשי שום חברה לא מבטחת. תודה מראש ומחכה לתשובתך.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל