החרגה מוזרה של חברת הביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/11/2009 | 21:19 | מאת: עידו

שלום רב, אני בן 29 ועברתי לאחרונה ניתוח קיבוע עמוד שדרה צווארי בעקבות נימול קשה בגפיים וחשש לשיתוק. לאחר מו"מ ארוך עם חברת הביטוח הפרטית היא הסכימה לשלם את ההוצאות הניתוח, אבל... בעקבות תלונתי על נימול בפלג גוף שמאלי (ביד) בשנים האחרונות היא מבקשת שאחתום על כך שחברת הביטוח לא תכסה בעתיד בעיות הקשורות ללב כמו צינתור או ניתוח לב פתוח. שאלתי היא מאוד פשוטה, מה הקשר בין נימול לבעיות לב? במסגתר אבחון בעיות הנימול שלי אכן היה חשש שיש לי טרשת נפוצה וכד' אך לעולם (לא הניורולוגים ולא האורטופדים) הרופאים לא חשבו על מקור על בעיות לב כמקור לבעיית הנימול אם כן מדוע חברת הביטוח מקשרת בין תופעות אלו להרפעות בתפקוד הלב?? אני יודע ששאלתי מעט מוזרה, אך אשמח לקבל התייחסות תודה וסופ"ש נעים

24/11/2009 | 13:15 | מאת: יריב אבני

עידו שלום. 1. אינני רופא. אני סוכן ביטוח ולכן אין לי תשובה לשאלתך "מה הקשר בין נימול לבעיות לב". 2. באיזה ביטוח אתה מכוסה? ביטוח רפואי מן הסתם? אם חברת הביטוח כיסתה את הניתוח סימן שיש לך הזכאות לכך ואינך אמור לחתום על דבר. אלא אם כן, לא הצהרת בהצהרת הבריאות המקורית על בעיות רפואיות אלו ואחרות. עליך להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך ואולי עם עו"ד. אל תחתום על דבר לפני ייעוץ מקצועי!!!!

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל