ספורט אתגרי מה ההגדרה ?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/08/2019 | 10:36 | מאת: מוטי לוין

מאיזו פעולה מתחיל הספורט האתגרי ? כלומר, מה היא הפעולה הכי נמוכה שלו ? כי כשאומרים סקי זה מאד ברור, וספורט אתגרי זה משהו מאד מורכב ומגווון.

שלום מוטי , ראשית רק למען הסדר הטוב - סקי אינו במסגרת ספורט אתגרי. לפעילות סקי ישנן בפוליסות השונות הרחבות ייעודיות לסקי. ביחס לשאלתך - חברות הביטוח אמורות לפרסם באתרי האינטרנט שלהן או בפוליסות מה הן הפעולות הנחשבות לספורט אתגרי . כל חברה וההגדרות שלה. מציע לבחון שני דברים : 1. את רשימת הפעולות המוגדרות כספורט אתגרי בחברה בה אתה מעוניין לרכוש כיסוי. 2. אם פעולה מסויימת לא מופיעה, לבדוק האם אין הרחבה ייעודית לאותה פעולה (כמו הדוגמא מעלה לעניין סקי) בהצלחה רן

26/08/2019 | 10:59 | מאת: מוטי לוין

תודה לך מצוין מאחר וברצוני לבטח בפספורטכארד אודה לך אם תעביר לי את ההגדרות שלהם בספורט אתגרי. להשתמע

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל