קשריות שמורל- בדיקת ct

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/02/2008 | 19:54 | מאת: שיר

שלום לד"ר הנכבד מה אומר המונח קשריות שמורל בחוליות עמוד השדרה הגבי תחתונות יש לציין שכאבי גב תחתון הגיעו לי בגיל יחסית צעיר (15) אני כיום בת 21 ואני עושה פעילות אירובית שכוללת פילאטיס קיקבוקסינג מדרגה אירובי ריצפה .............. יש לציין שיש לי מידי פעם כאבים במותן שלעיתים עוברים לאחר זמן קצר לגב התחתון זה נובע מזה או מתנועה אחרת שאני עושה? בנוסף אתה יכול להמליץ לי על אורטופד ספורט טוב ?

01/03/2008 | 23:34 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום שיר. קשרי שומרל הכוונה להטבעה של הדיסקים הבין חולייתיים בתוך לוחיות העליונות והתחתונות של החוליות. בקיצור, זה לא מה שגורם לך לכאבים. יתכן ויש משהו בפעילות שאת עושה הגורם לעומס על ע"ש שלך. לדעתי, תורידי קצת אירובי מדרגה. לגבי אורטופד ספורט טוב, אני מכיר אותי.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל