פריקת פיקה ברך בפעם השניה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/11/2017 | 09:54 | מאת: זיו

פרקתי את פיקת הברך פעמיים בעקבות מכה ישירה תוך כדי משחק כדורגל. הממצאים של בדיקת ה MRI לא הראו על נזק לסחוסים/ברך למעט רצועת הפיקה, כנראה. המלצת הממוחה היתה לא לנתח. אני לקראת גיוס ומעוניין לשרת ביחידה קרבית מובחרת. האם זה סוף הסיפור מבחינתי ? אשמח לתגובה. תודה ויום טוב, זיו

כוח רצון הוא דבר חשוב בשיקום שלך-משמעת של טיפולים נכונים ע"י איש מקצוע נכון תגרום לך לשיפור ולחיזוק הברך . פיזיוטרפיה נכונה תעזור לך לשקם את הברך- בנוסף הכן כפות רגלך לצבא ע"י מדרסים SFX שלך את מיקומך בארץ ואשתדל להמליץ לך על פיזיוטרפיסט מתאים לטיפול בבעיה 0509705544 0722111560 03-6565290

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל