צמחי מרפא עם ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/06/2008 | 23:46 | מאת: רמי

שלום רב אני צורך 10 מג ציפרלק עקב דיכאון וחרדה אני סטודנט ויש לי בעיות ריכוז וזיכרון עקב כך , ברצוני לקחת צמחי מרפא שישפרו לי את תהליך הזיכרון והריכוז , קראתי על הצמח אנרג'י מאקה מהאמזונס . האם ניתן לקחת אותו עם ציפרלקס ? האם ניתן לקחת ציפרלקס עם גינקו בילובה ? האם אתה מכיר צמח מרפא טוב שיעזור לי ? תודה מראש

רמי שלום, למיטב ישיעתי וגם בספרות המקצועית אין מניעה לקחת את הציפרלקס בשילוב עם צמח הג'ינקו בילובה. נהפוך הוא, הצמח עשוי לסייע בשיפור זרימת הדם למוח ובכך לשפר את פעילות הכדור. לשיפור הריכוז/זיכרון/ חשיבה אני ממליץ מאוד על צמח המאקה, יש ליטול 2 כדורים ביום לאחר הארוחה (אחד בבוקר ואחד וצהריים), יש תוצאות מצויינות ומהירות לצמח ובלי תופעות לוואי כלשהן, תוכל לקרוא עוד על הצמח המופלא הזה באתר www.medicalherbs.co.il שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה