Q -10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/01/2008 | 11:49 | מאת: אברהם

האם אני צריך להשתמש ב - Q 10 ? אני בן 58 לאחר 2 התקפי לב ואירוע מוחי. אני צורך הרבה תרופות ותוספי מזון. להלן רשימת הכודרים. קרדילוק 5מ"ג2X אטקנד+ 16 מ"ג טריבמין פוזיד X2X פרבה סטטין 40 מ"ג ויטמין 200E מ"ג ויטמין 500C מ"ג לוסק 20 מ"ג אספרין בופ 325 מ"ג אלדוספירון 37.5 מ"ג טריל 200 מ"ג מולטי ויטמין ABC PLUS SENIOR סופר אומגה 3 1000 מ"ג X3ביום. VEGETARIAN GLUCOSAMINE בגלל בעיות במפרקים והגב כדורי שום 100 מ"ג [SUPER ANTI OXIDSNT FORMULA?[HIGH POTENCY

אברהם שלום, לא ציינת לשם מה אתה רוצה לקחת את הQ10. אם זה לחיזוק כללי של הלב והוף בכלל אני ממליץ על צמח המאקה שאינו גורם לתופעות לוואי ושומר על בריאות תקינה ומחזק מאוד את כל מערכות הגוף בצורה טבעית, יש לקחת כדור אחד פעם ביום לאחר הארוחה, תוכל לקרוא עוד על הצמח באתר www.medicalherbs.co.il שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה