הפרעת שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/03/2015 | 14:50 | מאת: גל

בת 56.מתקשה להרדם כל לילה. רציתי לדעת ברמה העקרונית האם פחות מזיק ליטול כדורים שנמכרים ללא מרשם כגון סליפ אייד לעומת כדור שינה שניתן במרשם. תודה. רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום: צרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

גל שלום, כדורים המסייעים לשינה שאינם במרשם רופא כגון הסליפ אייד וכדומה, יעילים בהשריית שינה אך אינם גורמים לתופעות הלוואי של כדורי השינה(עייפות, טשטוש ביום שלמחרת, התמכרות וכדומה). בכל מקרה, ניתן לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא המסייעים בהרגעה לאורך היום ומסייעים בהשריית שינה בלילה, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה