ביופרפריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/06/2014 | 12:17 | מאת: ריקי

שלום , חבר טוב שמשתמש בתרופה כזאת בגלל תופעות לוואי בציפרלקס מבקש לדעת איזה תוספת מזון תוכל להחליף זאת בהנחה שהוא מפסיק כבר את הצירפלקס ומשתמש במשקה סידן ויטמין די מגנזיום ואבץ אשמח לתשובה ריקי

ריקי שלום, ניתן בהחלט לשלב בטיפול הטבעי גם תוספי תזונה וצמחי מרפא, אך יש לעשות זאת לאחר איבחון אירידיולוגי מדויק ויעוץ נטורופטי בכדי למנוע אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה