שילוב תוספי תזונה ותרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2013 | 18:31 | מאת: שיר

שלום, אני לוקחת פרוביוטיקה של נאו יחד עם חמוציות מרוכזות של נאו אני רוצה להוסיף די מנוס ודונכ קוואי של אותה החברה האם ניתן לשלב בינהם? במקביל אני לוקחת נורטילין למעי רגיש תודה

שיר שלום, לגבי השילוב בין תוספי המזון הללו אין מניעה לשלב ביניהם, אך לא לכל אחד מומלץ לקחת את הדונג קוואי בגלל אינטראקציה עם תרופות שונות ובעיקר אצל נשים בעלות חוסר איזון הורמונלי והיסטוריה של בעיות הורמונליות. לכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה כולל צמחי מרפא כך שלא יגרמו לאינטראקציות בין תרופתיות, אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה