קרדילוק ושמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/11/2013 | 17:23 | מאת: ששון

שלום. אשתי לוקחת קרדילוק. כל השנים היא לקחה שמן נר הלילה ועכשיו שהיא לוקחת קרדילוק, היא חוששת לקחת את שמן נר הלילה. מה דעתך? חוץ מזה יש לה קישרית כבר שנתיים בשד. תודה מראש.

ששון שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים. אני תמיד ממליץ לפני שנוטלים תוספי מזון ו/או צמחי מרפא להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי בקליניקה בכדי להתאים את הטיפול הטבעי באופן מדויק ובצורה כזו שלא יהיו אינטראקציות בין תרופות לצמחי המרפא. לגבי שמן נר הלילה, לא הייתי ממליץ לה לקחת במצב זה אלא לבדוק זאת קודם עם מומחה בתרופות ובצמחי מרפא, חודש טוב ובריא וחג חנוכה שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה