שאלה חשובה לגביי ארקוקסיה ודלקת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/11/2013 | 20:51 | מאת: שאלה חשובה

שלום רב, אני משחק כדורגל ומחודש מרץ הרגשתי כאבים במפשעה נחתי במשך חודש וחצי וחזרתי לשחק,כעבור כמה זמן שוב הרגשתי כאבים במפשעה אבל אלו לא היו כאבים שהגבילו אותי כ''כ והמשכתי איתם. לפני שלושה שבועות החלטתי ללכת להיבדק כחודש לפני הגיוס לקרבי, אחרי אולטרה סאונד וצילום האורטופד אמר לי שיש לי דלקת בגיד עם הסתידות. הוא נתן לי כדורי ארקוקסיה ומנוחה. זה מה שאמור להעביר את הכאבים והדלקת? זה לגיטימי שזה לא עבר בכל הזמן הזה שלא נבדקתי? ואם הכדורים לא מעבירים את זה, זה סימן שזו לא דלקת?? תודה מראש.

שלום רב, אם הרופא אמר שיש לך דלקת בגיד אז התרופה אכן תעזור בטיפול בדלקות וכאבים. ניתן גם למרוח משחה הנקראת טראומיל על בסיס הומיאופטי, יש למרוח 3-4 פעמים ביום על האזור הכואב עד להחלמה. אם זה לא עובר יש לגשת לרופא המטפל לגבי המשך הטיפול, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה