תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/07/2013 | 22:39 | מאת: עמי

שלום, אני בן 60 לוקח תרופות להורדת לחץ דם (=הלץ דם מאוזן) וקומדין נגד קרישיות יתר וסימבסטטין (10 מ"ג יום) לאיזון כולסטרול (=מאוזן), אחרי צינטור עם 2 סטנטים בגלל איסכמיה. עושה הליכות ספורטיביות ואוכל די בריא. לוקח גם קומפלקס ויטמין B ואומגה 3 כל יום. לקחתי כמה שנים גם ויטמין E (אביטול). האם אפשר ורצוי לקחת גם קו אנזים Q10?

עמי שלום, למיטב ידיעתי, אין מניעה לשלב גם את האנזים קיו 10 בטיפול הטבעי, הייתי ממליץ לך לקחת כדור אחד של 100 מ"ג פעם ביום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה