כורכומול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/11/2012 | 20:47 | מאת: ענת

האם כורכומול מסייע בקוליטיס?האם ניתן לשלב עם תרופה קונבנציונאלית ראפסל

ענת שלום, צמח הכורכום מכיל חומרים פעילים ובהם חומר הנקרא כורכומין אשר נחקר כבר שנים רבות ונמצאה פעילות ביולוגית למטרות שונות. מחקרים שבדקו את סגולותיו הרפואיות של הכורכומין גילו כי החומר הוא נוגד חמצון, נוגד דלקות, נוגד חיידקים ונוגד וירוסים. הצמח יכול לסייע בהגנה על מערכת העיכול מדלקות כגון קוליטיס על ידי חיזוק הפעילות האנטי דלקתית אין מניעה לשלב את הצמח עם הרפאסאל. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה