שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/08/2012 | 07:14 | מאת: עמוס

האם יש איזה תרופה ברפואה הטבעית למחלה שנקראת -avn שזה נמק של מיפרק הירך והרס של הסחוס האם יש משהו שיכול לעזור ואתה יכול להמליץ לי עליו?

עמוס שלום רב, ניתן לסייע במצבים של שחיקת סחוס ובעיות של רקמות החיבור ומערכת השלד אך לשם כך יש לבדוק תחילה מה המקור לבעיות אלו על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים את התזונה הנכונה והחשובה ביותר לחיזוק מערכת השלד כמו גם צמחי מרפא מצוינים המשפרים מהר וביעילות את מצב הרקמות והשלד בצורה טבעית. בתור עזרה ראשונה ניתן לקחת את צמח המומיו בכמוסות, אשר מחזק את רקמות החיבור ואת מערכת השלד כולל אספקת החמצן והדם לאיברים השונים בגוף. יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה. אני ממליץ לך גם על קרם טבעי הנקרא נו-דול של חב' נווה המכיל צמחי מרפא מצוינים לחידוש הסחוס ולמניעת כאבים בצורה טבעית, יש למרוח 3-4 פעמים ביום לאחר עיסוי המקום, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה