תוספים וספורט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/04/2012 | 19:56 | מאת: נועה

שלום, אני עוסקת בספורט אירובי 3-7 פעמים בשבוע בין שלושת רבעי השעה לשעה. האם לדעתך יש מקום לתוסף לחיזוק כדי לשפר ביצועים ולשמור על כושר קרבי?

נועה שלום רב, ראשית כל, כל הכבוד על הכושר כיוון שהפעילות בגופנית מאוד חיונית לשמירה על בריאותנו ועל תפקוד כל המערכות בגוף. ניתן בהחלט להתאים לך תזונה אישית לפי מצבך הפיזי והנפשי אשר כולל צמחי מרפא מצוינים המשפרים פלאים את החיוניות, המרץ והכוח הפיזי והנפשי ובעיקר לספורטאים לשיפור הביצועים והיכולת הגופנית. תוכלי לקרוא עוד על צמחי מרפא אלו באתר www.alternativypharmacy.com ישנם צמחי מרפא מיוחדים המכילים ריכוז גבוה של ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו חיוניות וידועים בסגולותיהם המחזקות את השרירים, זרימת הדם והובלת החמצן לתאים כולל חיוניות, מרץ ואנרגיה פיזית ונפשית כגון: צמח המאקה, ריישי, גוטו קולה וכדומה. אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה